ANYÁM!!!!! 115 millió forintos skin döntötte meg a legdrágább craft rekordját

Egy kínai gyűjtő megcsinálta a jelenleg elérhető legdrágább skin craftot, miután nem egy, nem kettő, rögtön négy Titan holo matricát tett az M4A1-S-ére. A fegyver így állítólag 320 ezer dollárt, vagyis kb. 115 millió forintot érhet. Bár a kínaiak inkább vásárolni, mintsem eladni szoktak, szóval aligha látjuk ezt egyhamar a piacon.

Ami biztos, hogy M4A1-S ennyit még sohasem ért. A 0.0006-os floattal rendelkező Printstream (magyarul Nyomdafolyam) önmagában filléreket érne ennek a craftnak az árához képest, jó esetben is 1-2 ezer dollárokról beszélünk. Azonban ezen sokat dob, hogy idén 60-70 ezer dollár környéki darabáron mentek a Titan holo matricák átlagosan és nem igazán látszik a lassulás.

Ezek az EMS One Katowice 2014 Majorről származó stickerek mára annyira ritkák lettek, hogy szeptember elején már 80 ezerért ment el egy darab és jelenleg a legolcsóbbért is 90-et kérnek. Szóval a 320 ezer dolláros ár igazából csak a matricákat fedezi, a tényleges értéke még ennél is több lehet majd, ha egyszer eladják.

 

A korábbi rekorder craft egy Case Hardened AK volt, amelyen szintén négy Titan holo virított – ez még áprilisban kelt el. Bár az összességében drágább volt ennél az M4A1-S-nél, a matricák akkor olcsóbbak voltak jó pár millió forinttal, ezért technikailag most már az M4 a csúcstartó.

Scroll to Top